مامنتظریم!
#همدلی_برای_ظهور
#عید_نو_عهد_نو
#نیمه_شعبان
#همدلی_برای_ظهور
#عید_نو_عهد_نو
#نیمه_شعبان
در مکتب استاد شهید مطهری
دانشگاه به منزله مسجد:
استاد مطهری، علاوه بر آن که خود همیشه با وضو بودند، به دوستان و شاگردان خود نیز توصیه میکردند سعی کنید همیشه با وضو باشید.
عجیب این بود که در مدّت 24 سالی که در دانشکده الهیات بودند، دانشکده را سنگر علمی میدانستند و بسیاری از کارهای علمی و تحقیقاتی خود را، در همان دانشکده انجام میدادند و برای دانشگاه و دانشکده، احترام زیادی قائل بودند. ایشان بارها به دانشجویان میگفتند: «دانشگاه، به منزله مسجد است. سعی کنید بدون وضو وارد دانشگاه نشوید». خود ایشان به یکی از دانشجویان گفته بودند: «من هیچ وقت بدون وضو وارد کلاس نمیشوم».
روش سیاسی شهید مطهری:
یکی از کسانی که حدود سی سال با استاد مطهری دوستی و آشنایی داشته، درباره مشی سیاسی شهید مطهری مینویسد:
«مرحوم مطهری، شیوهای را در مبارزه با رژیم پیش گرفته بود که من به جز معدودی از انقلابیون سرشناس ایران، کسی را نمیشناسم که مانند وی عمل کرده باشد. او به ظاهر مردی آرام و بر کنار از سیاست و بیشتر اهل تحقیق… به نظر میرسید. فعالیتهای سیاسی خود را از نزدیکترین دوستان غیرانقلابی و حتی از انقلابیون بیخبر از متن انقلاب کتمان میکرد. البته اوقات او وقف نوشتن و تحقیق بود، اما چنان که مینمود و افراد ناآگاه او را به محافظهکاری و یا فرار از مواقع خطر متّهم میکردند، نبود…. حقیقت این است که شیوه سیاسی وی، یک نوع تاکتیک مکتبی و هدفدار بود.
وی در نوشتهها و گفتارهایش، پرخاشگر و متظاهر به انقلابی بودن شهره نمیشد.
او معتقد بود مبارزه باید از روی نقشه صحیح و با تمهید مقدّمات توأم باشد تا به نتیجه برسد. اما مقدماتی که او در نظر داشت، پیریزی اصول صحیح اسلامی برای انقلاب بود، تافکر اصیل اسلامی انقلاب حفظ شود….
بارها در بند رژیم گرفتار شد، امّا هرگز تندروی را بدون تفکر و تنها از روی احساسات و غرایز نپذیرفت؛ بلکه معتقد بود که باید با برنامه و هماهنگ عمل کرد».
کار بر اساس وظیفه شرعی:
تمام فعالیتهای شهید مطهری، در راستای انجام وظیفه شرعی و کمک به برطرف شدن نیازهای فکری و اعتقادی اقشار مختلف جامعه بود. حتی ایشان بارها به این حقیقت تصریح دارند که هدفشان از قلم به دست گرفتن، سخنرانی کردن و…، انجام وظیفه است.
ایشان در یک مورد در اینباره میگویند:
«سی سال است که قلم میزنم و سخنرانی میکنم، امّا هنوز یک سخنرانی یا یک مقاله، آن طور که دلم میخواهد صورت نگرفته است.
تمامی آن سخنرانیها و مقالهها و نوشتهها، بر مبنای نیاز جامعه و وظیفه شرعی بوده است. کارهایی را که خودم میخواهم، هنوز فرصت نیافتهام که انجام دهم».
https://www.bishtarazyek.com/%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%AC%D9%85%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D8%AE%D9%86%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C
حسادت
داستانی عجیب درباره حسد در زمان یکی از خلفا، مرد ثروتمندی غلامی خرید. از روز اولی که او را خرید، مانند یک غلام با او رفتار نمی کرد، بلکه مانند یک آقا با او رفتار می کرد. بهترین غذاها را به او می داد، بهترین لباسها را برایش می خرید، وسائل آسایش او را…
?دسترسی رایگان به مقالات مرکز منطقهای اطلاع رسانی علوم و فناوری
?اداره روابط عمومی و همکاریهای علمی بین المللی مرکز منطقهای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) اعلام کرد: برای کاهش خروج مردم از منزل، دسترسی به کتابهای الکترونیکی، مقالات علمی فارسی، انگلیسی و عربی و نیز مقالات، نشریات و کنفرانسها در پایگاههای اطلاعات علمی مرکز منطقهای اطلاعرسانی علوم و فناوری تا پایان فروردین رایگان است.
?کاربران میتوانند از طریق وبگاه این مرکز به آدرس https://ricest.ac.ir مقالات علمی مورد نیاز خود را دانلود و مطالعه کنند.
?برقراری نظام مبادله الکترونیکی اطلاعات بین محققان ایرانی و محققان منطقه، تشکیل انواع پایگاههای اطلاعاتی مربوط به علوم و تکنولوژی، چاپ و انتشار گزارش پژوهشها، مجلات و کتابهای علمی و بهرهگیری از امکانات علمی موجود در دانشگاهها از اهداف مرکز منطقهای اطلاع رسانی علوم و فناوری پایگاه استنادی علوم جهان اسلام است.
#دسترسی_رایگان_مقاله
? افسر سابق CIA میگوید ایران و چین دو کشور مهمی هستند که درگیر ویروس #کرونا شدند و جالب اینکه این دو کشور، مهمترین چالشهای پیش روی آمریکا و اسرائیل هم هستند.
مهمترین پژوهش های سیاسی روز را در شبکه افق به دور از پنهان کاری ببینید????
? @ofogh_tv
حکمت های نهجالبلاغه
( همراه با 24 ترجمه و شرح )
لینک دانلود :
http://www.ghbook.ir/Book/15637
کتاب نهج البلاغه کتابی است مملو از سخنان حکمت آمیز حضرت امیرالمومنین علیه السلام. از زمانی که توسط مرحوم سید رضی رحمه الله در سال ۴۰۰ هجری قمری تدوین شده است تا کنون بیش از ۸۰ ترجمه و شرح برای نهج البلاغه نگارش شده است.
این اثر دیجیتالی که توسط مؤسسه تحقیقات رایانه ای قائمیه اصفهان تنظیم شده است، اختصاص به بخش حکمتهای نهج البلاغه دارد و منتخبی از ترجمهها و شروح در ذیل هر حکمت آورده شده است. کوشش این مؤسسه این است که ان شاء الله در آینده نزدیک سایر ترجمهها و شروح را اضافه کند و بخش خطبهها و نامههای نهج البلاغه نیز به همین ترتیب نسخه ی حاضر تنظیم خواهد گردید.