آشنایی با خواص بادرنجیویه و به لیمو و بابونه
آشنایی_با_خواص_گیاهان_دارویی
? چای «بادرنجبویه» افزایش دهنده حافظه و رفع کننده سردردهای عصبی
↩️ بادرنجبویه بهترین دارو برای کسانی است که هنگام نگرانی و اضطراب ناراحتی معده پیدا می کنند؛ دم کرده آن نیز برای تهوع، مراحل اول سرماخوردگی، خستگی عصبی و افسردگی مفید است و برای رفع سردرد با منشأ عصبی و ضعف حافظه کاربرد دارد. گیاهان دارویی دارای خواص متعددی هستند و بیش از ۹۰ درصد گیاهان دارای طبع گرم هستند.
✅ #خواص_گیاه_بادرنجبویه
✴️ بادرنجبویه دارای طبع گرم و خشک است، برگ این گیاه، بهترین دارو برای کسانی است که هنگام نگرانی و اضطراب، ناراحتی معده پیدا می کنند؛ دم کرده آن نیز برای تهوع، مراحل اول سرماخوردگی، خستگی عصبی و افسردگی مفید است و برای رفع سردرد با منشأ عصبی و ضعف حافظه کاربرد دارد. همچنین بادرنجبویه برای آرام کردن اعصاب، تقویت معده و قلب بسیار مفید است و به هضم غذا کمک زیادی می کند و بو کردن بادرنجبویه، نشاط آور است و جویدن آن دهان را خوشبو می کند؛ دم کرده بادرنجبویه را برای تقویت معده و کبد می توان استفاده کرد.
✅ #خواص_گیاه_به_لیمو
⬅️ به لیمو نام یک گیاه دارویی معطر با بوی خوشایند لیمو است که برگهای آن با طبیعت گرم، دارای خواص بسیاری است، از برگ های “به لیمو” در درمان سوء هاضمه، نفخ، سردردهای یک طرفه، دردهای عصبی، سرگیجه و علائم سرماخوردگی استفاده می شود.
✅ #خواص_گیاه_گل_بابونه
✴️ گل بابونه از نظر مزاجی طبیعتی گرم و خشک دارد، بابونه با تقویت معده و رفع سوء هاضمه، موجب کاهش نفخ و اسپاسمهای گوارشی می شود و در درمانهای معده و کبد نقش مؤثری دارد؛ بابونه موجب تقویت اعصاب و حافظه شده و با خاصیت آرام بخشی و خواب آوری در درمان اضطراب و میگرن مؤثر است و با رقیق کردن خون و انبساط عروقی موجب تنظیم فشار خون می شود.
? بابونه التهابات پوستی را کاهش داده و به درمان جوش و اگزما کمک می کند. با افرایش قدرت سیستم ایمنی به عنوان ضد درد، ضد التهاب و ضد اسپاسم عضلات و درمان مشکلات ادراری کاربرد دارد؛ دم کرده آن رفع خستگی می کند.
? روش تهیه چای بابونه
✍? یک قاشق مرباخوری (حدود ۵ گرم) در یک فنجان آب جوش، دم کرده (پس از ۳ دقیقه) ۲ تا ۳ بار در روز مصرف کنید.
? منبع: دو ماهنامه عسل درمانی- شماره ۱۸- فروردین و اردیبهشت ۱۳۹۶
#چای_گیاهی
#گیاهان_دارویی
#مقالات
? برگرفته از:
? ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
? sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw