تغذیه و سلامت در ماه رمضان
با شروع این ماه تغییراتی هم در خواب و خوراکمون به وجود میاد که اگر منظم و مدیریت شده باشه نه تنها سخت و اذیت کننده نیست، بلکه بهمون احساس آرامش هم میده. ولی بعضیهامون به پرخوری میفتیم و بعضیامون به فکر کم کردن وزن. که با این 16-17 ساعت روزه نه تنها هیچ فایده ای برامون نداره که تماما ضرر میشه و بدنمون رو دچار مشکل میکنه. روزه داری البته به شیوه صحیح باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشه. باعث میشه چربی ذخیره شده در بدن استفاده بشه و چربی نو جایگزین اون و همین باعث نشاط و شادابی میشه. روزه باعث کاهش رسوب چربی در شریانها و با دفع آب و نمک باعث دفع سموم بدن میشه. باید طوری برنامه ریزی کنیم که نیاز روزانمون در دو وعده افطار و سحری تامین بشه.
سفره رمضان
سحری و افطار
روش صحیح ماه رمضان اینه که بهتره سحری رو یک صبحانه کامل بدونیم و به خوردن سبزیجات پخته و خرما اکتفا کنیم و سرخ کردنی رو حذف کنیم. افطار هم باید سبک باشه و چیزهایی مصرف کنیم که معده برای پذیرش غذا آماده بشه. مثلا با شیر ولرم افطار کنیم و بعد به سراغ چای و خرما بریم. مقداری سوپ هم میتونه مکمل خوبی باشه.