ریحانه الزهرا

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

تغذیه و سلامت در ماه رمضان

25 اردیبهشت 1397 توسط ریحانه

با شروع این ماه تغییراتی هم در خواب و خوراکمون به وجود میاد که اگر منظم و مدیریت شده باشه نه تنها سخت و اذیت کننده نیست، بلکه بهمون احساس آرامش هم میده. ولی بعضیهامون به پرخوری میفتیم و بعضیامون به فکر کم کردن وزن. که با این 16-17 ساعت روزه نه تنها هیچ فایده ای برامون نداره که تماما ضرر میشه و بدنمون رو دچار مشکل میکنه. روزه داری البته به شیوه صحیح باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشه. باعث میشه چربی ذخیره شده در بدن استفاده بشه و چربی نو جایگزین اون و همین باعث نشاط و شادابی میشه. روزه باعث کاهش رسوب چربی در شریانها و با دفع آب و نمک باعث دفع سموم بدن میشه. باید طوری برنامه ریزی کنیم که نیاز روزانمون در دو وعده افطار و سحری تامین بشه.

سفره رمضان

سحری و افطار
روش صحیح ماه رمضان اینه که بهتره سحری رو یک صبحانه کامل بدونیم و به خوردن سبزیجات پخته و خرما اکتفا کنیم و سرخ کردنی رو حذف کنیم. افطار هم باید سبک باشه و چیزهایی مصرف کنیم که معده برای پذیرش غذا آماده بشه. مثلا با شیر ولرم افطار کنیم و بعد به سراغ چای و خرما بریم. مقداری سوپ هم میتونه مکمل خوبی باشه.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: مناسبتی, مناسبتی لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

ریحانه الزهرا

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • احکام
  • اقتصاد مقاومتی
  • بارداری
  • تمثیل
  • خانواده
  • سخن عالمان
  • شبهه
  • شهدا
  • صحیفه سجادیه
  • طب اسلامی
  • عمومی
  • قرانی
  • مناسبتی
  • مناسبتی
  • مهدویت
  • مهدویت حدیث
  • نهج البلاغه
  • پژوهش یار
    • فراخوان
    • مطالعه
    • معرفی سایت
    • معرفی محقق
    • معرفی نرم افزار
    • معرفی کتاب
    • مقاله نویسی
      • ارجاع دهی
      • انتخاب عنوان و موضوع مقاله
      • فهرست منابع
      • مقدمه
      • چکیده
      • کلیدواژه
  • گل و گیاه

Random photo

تازه های نشر
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس