ریحانه الزهرا

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

خواص سیب زمینی

05 تیر 1397 توسط ریحانه

1.        به خاطر وجود املاح پتاس در سیب‎زمینی برای افرادی كه بیماری قند دارند به‎عنوان غذا مفید می‎باشد و بهتر است كه سیب‎زمینی را تنوری پخته كنند و میل كنند.
2.        سطح سبزی رنگی كه در بعضی از سیب‎زمینی‎ها وجود دارد سمی است از خوردن آن جلوگیری كنید.
3.        سیب‎زمینی پخته شده كه چندساعتی بماند فاسد می‎شود نباید بخورید.
4.        روی سیب‎زمینی پخته سركه یا آبلیمو نریزید.
5.        سیب‎زمینی پخته را در آب نگهداری نكنید چون باعث تولید میكروبی می‎شود كه مرگ‎آور است.نام آن میكروب ciluo protuo است.
6.        اگر پوست در اثر آب جوش یا آش سوخت فوراً سیب‎زمینی خام رنده كرده روی قسمت سوختگی بگذارید و چندمرتبه عوض كنید.
7.        سیب‎زمینی كه جوانه زد از خوردن آن خودداری كنید چون مسمومیت ایجاد می‎كند. نشانه‎های مسمومیت: سردرد، تهوع، دل‎پیچه، سرگیجه، ضعف ضربان قلب.
8.        كسانی كه دچار رعشه می‎شوند سیب‎زمینی را در غذای روزانه خود قرار دهند.
9.        كسانی كه زخم معده دارند از پوره سیب‎زمینی به‎عنوان غذا استفاده كنند.
10.     سیب‎زمینی برای بی‎خوابی‎هایی كه دراثر ضعف می‎باشد مفید است.

برای مشاهده ادامه خواص سیب زمینی به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

11.      برای از بین بردن رسوبات كتری یا سماور مقداری پوست سیب‎زمینی را در آن ریخته و بجوشانید.
12.     سیب‎زمینی ضدكم‎خونی است.
13.   برای پختن سیب‎زمینی، سیب‎زمینی را باید در آب سرد انداخت تا رفته‎رفته جوش آید و بپزد.
14.     بهترین نوع خوراک سیب‎زمینی تنوری یا بخارپز آن می‎باشد.
15.     اشخاصی كه مبتلا به ورم مفاصل می‎باشند در برنامه غذایی خود سیب‎زمینی تنوری و آب‎پز را بگذارند.
16.   بهترین روش آب‎پز سیب‎زمینی این است كه با آب كمی سیب‎زمینی را پخته تا زمانی كه سیب‎زمینی پخته می‎شود آب ظرف هم خشك می‎شود این نوع سیب‎زمینی خیلی خوشمزه است و كمی نمك به آن اضافه می‎كنند.
17.     سیب‎زمینی رنده شده به‎صورت ضماد برای ورم و ترك‎خوردگی‎هایی كه در اثر سرما به‎وجود آمده است مفید می‎باشد.
18.     برای درمان آفتاب‎سوختگی از مرهم ماسک سیب‎زمینی استفاده كنید.
19.     یكی از غذاهای خوب برای اطفال شما پوره سیب‎زمینی می‎باشد چون علاوه بر این كه آسان هضم می‎شود به خاطر موادی كه دارد به رشد كودک كمک می‎كند.
20.    همیشه همراه پوره سیب‎زمینی جعفری و تره و پیازچه بخورید.
21.     سعی كنید از اعضای سبز سیب‎زمینی مانند برگ و ساقه آن در مصارف داخلی (خوردن) استفاده نكنید زیرا به خاطر سولانین سمی است.
22.    برای درمان ضرب‎خوردگی سیب‎زمینی را آب‎پز كرده له نموده زمانی كه گرمی آن متعادل شد در محل ضرب‎خوردگی بگذارید.
23.     در نظر داشته باشید كه از سیب‎زمینی به‎عنوان دارو استفاده نكنید مگر این كه زیر نظر پزشك یا كارشناس گیاه درمانی باشد.
24.     آب سیب‎زمینی خام نرم كننده بافت‎ها و التیام‎بخش زخم‎هاست.
25.     آب سیب‎زمینی خام برای زخم معده، ورم معده، سوء هاضمه مفید می‎باشد.
26.     به خاطر وجود ویتامین 6B در سیب‎زمینی باعث ازدیاد شیر در مادران می‎شود.
27.     سیب‎زمینی از تشنج عصبی جلوگیری می‎كند.
28.     خوردن زیاد سیب‎زمینی فكر را بهم می‎زند و روح را افسرده می‎كند.
29.     به خاطر وجود موادی چون كلروژنیك اسید و پولی فنول برای جلوگیری از سرطان بسیار مفید است.
30.
31.  

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: طب اسلامی لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

ریحانه الزهرا

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • احکام
  • اقتصاد مقاومتی
  • بارداری
  • تمثیل
  • خانواده
  • سخن عالمان
  • شبهه
  • شهدا
  • صحیفه سجادیه
  • طب اسلامی
  • عمومی
  • قرانی
  • مناسبتی
  • مناسبتی
  • مهدویت
  • مهدویت حدیث
  • نهج البلاغه
  • پژوهش یار
    • فراخوان
    • مطالعه
    • معرفی سایت
    • معرفی محقق
    • معرفی نرم افزار
    • معرفی کتاب
    • مقاله نویسی
      • ارجاع دهی
      • انتخاب عنوان و موضوع مقاله
      • فهرست منابع
      • مقدمه
      • چکیده
      • کلیدواژه
  • گل و گیاه

Random photo

برنامه قلب و زبان و....
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس