خواص سیب زمینی
1. به خاطر وجود املاح پتاس در سیبزمینی برای افرادی كه بیماری قند دارند بهعنوان غذا مفید میباشد و بهتر است كه سیبزمینی را تنوری پخته كنند و میل كنند.
2. سطح سبزی رنگی كه در بعضی از سیبزمینیها وجود دارد سمی است از خوردن آن جلوگیری كنید.
3. سیبزمینی پخته شده كه چندساعتی بماند فاسد میشود نباید بخورید.
4. روی سیبزمینی پخته سركه یا آبلیمو نریزید.
5. سیبزمینی پخته را در آب نگهداری نكنید چون باعث تولید میكروبی میشود كه مرگآور است.نام آن میكروب ciluo protuo است.
6. اگر پوست در اثر آب جوش یا آش سوخت فوراً سیبزمینی خام رنده كرده روی قسمت سوختگی بگذارید و چندمرتبه عوض كنید.
7. سیبزمینی كه جوانه زد از خوردن آن خودداری كنید چون مسمومیت ایجاد میكند. نشانههای مسمومیت: سردرد، تهوع، دلپیچه، سرگیجه، ضعف ضربان قلب.
8. كسانی كه دچار رعشه میشوند سیبزمینی را در غذای روزانه خود قرار دهند.
9. كسانی كه زخم معده دارند از پوره سیبزمینی بهعنوان غذا استفاده كنند.
10. سیبزمینی برای بیخوابیهایی كه دراثر ضعف میباشد مفید است.
برای مشاهده ادامه خواص سیب زمینی به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.
11. برای از بین بردن رسوبات كتری یا سماور مقداری پوست سیبزمینی را در آن ریخته و بجوشانید.
12. سیبزمینی ضدكمخونی است.
13. برای پختن سیبزمینی، سیبزمینی را باید در آب سرد انداخت تا رفتهرفته جوش آید و بپزد.
14. بهترین نوع خوراک سیبزمینی تنوری یا بخارپز آن میباشد.
15. اشخاصی كه مبتلا به ورم مفاصل میباشند در برنامه غذایی خود سیبزمینی تنوری و آبپز را بگذارند.
16. بهترین روش آبپز سیبزمینی این است كه با آب كمی سیبزمینی را پخته تا زمانی كه سیبزمینی پخته میشود آب ظرف هم خشك میشود این نوع سیبزمینی خیلی خوشمزه است و كمی نمك به آن اضافه میكنند.
17. سیبزمینی رنده شده بهصورت ضماد برای ورم و تركخوردگیهایی كه در اثر سرما بهوجود آمده است مفید میباشد.
18. برای درمان آفتابسوختگی از مرهم ماسک سیبزمینی استفاده كنید.
19. یكی از غذاهای خوب برای اطفال شما پوره سیبزمینی میباشد چون علاوه بر این كه آسان هضم میشود به خاطر موادی كه دارد به رشد كودک كمک میكند.
20. همیشه همراه پوره سیبزمینی جعفری و تره و پیازچه بخورید.
21. سعی كنید از اعضای سبز سیبزمینی مانند برگ و ساقه آن در مصارف داخلی (خوردن) استفاده نكنید زیرا به خاطر سولانین سمی است.
22. برای درمان ضربخوردگی سیبزمینی را آبپز كرده له نموده زمانی كه گرمی آن متعادل شد در محل ضربخوردگی بگذارید.
23. در نظر داشته باشید كه از سیبزمینی بهعنوان دارو استفاده نكنید مگر این كه زیر نظر پزشك یا كارشناس گیاه درمانی باشد.
24. آب سیبزمینی خام نرم كننده بافتها و التیامبخش زخمهاست.
25. آب سیبزمینی خام برای زخم معده، ورم معده، سوء هاضمه مفید میباشد.
26. به خاطر وجود ویتامین 6B در سیبزمینی باعث ازدیاد شیر در مادران میشود.
27. سیبزمینی از تشنج عصبی جلوگیری میكند.
28. خوردن زیاد سیبزمینی فكر را بهم میزند و روح را افسرده میكند.
29. به خاطر وجود موادی چون كلروژنیك اسید و پولی فنول برای جلوگیری از سرطان بسیار مفید است.
30.
31.