دمنوش گل محمدی
گل محمدی و خواص دارویی آن از منظر تحقیقات جدید
از ایام باستان در طب سنتی ایران، استفاده از دمنوش گل محمدی برای درمان بسیاری از بیماریها مورد استفاده قرار گرفته است. تحقیقات جدید پژوهشگران غربی نیز که این بار از منبع healthyfoces.com برای شما تهیه شده است، گل محمدی را از منظر جدیدی مورد بررسی قرار داده است که به نقل آن می پردازیم:
گلبرگهای گل محمدی را میتوان به صورت تازه به چای یا آبجوش اضافه کرده، پس از حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه که دم کشید مصرف کرد، همچنین از این گلبرگهای خوشبو میتوان به عنوان یک چاشنی معطر برای خوراکهای گوشتی استفاده کرد.
یکی دیگر از موارد مصرف گلبرگهای گل محمدی اضافه کردن آن به ماست همراه نعناء خشک و خیار است که با آن میتوان یک میان وعده مقوی، خوشمزه و نیروزا تهیه کرد.
برای شیرین کردن چای یا دمنوش گل محمدی میتوان از عسل طبیعی استفاده کرد و از طعم مطبوع آن بهرهمند شد.