ریحانه الزهرا

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

شله زرد

02 خرداد 1397 توسط ریحانه

 مواد لازم جهت تهیه شله زرد:
1️⃣ برنج نیم کیلو
2️⃣ عسل ۱ کیلو
3️⃣ روغن حیوانی ۱۰۰ گرم
4️⃣ زعفران سائیده شد یک و نیم مثقال
5️⃣ گلاب ۱۰۰ گرم
6️⃣ خلال بادام ۱۰۰ گرم
7️⃣ خلال پسته برای تزئین ۵۰ گرم
8️⃣ دارچین برای تزئین ۲ قاشق سوپخوری
✅ طرز تهیه:
⬅️ برنج را پیمانه می کنیم و از ۶ تا ۷ برابر برنج آب به آن اضافه می کنیم سپس برنج را روی شعله می گذاریم تا جوش بیاید وقتی مغز برنج کاملاً نرم شد عسل را داخل برنج می ریزیم و مرتب هم می زنیم تا شله زرد کاملا جا بیافتد . 
⬅️ در صورتی که شله زرد سفت بود یک تا دو پیمانه آب گرم اضافه می کنیم سپس زعفران را با کمی آب جوش حل کرده و به شله زرد اضافه می کنیم مرتب هم می‌زنیم تا کاملاً یکدست شود سپس روغن را داغ کرده و از صافی رد کرده با مقداری بادام به شله زرد اضافه می کنیم هم می زنیم سپس گلاب را به آن اضافه می کنیم کاملاً هم زده درش را می گذاریم تا شله زرد کاملاً جا بیفتد.
? غذای شما دوای شماست  ➖ دوای شما غذای شماست ?
 گردآورنده: یکی از حامیان احیای سلامت  
#آشپزخانه_احیای_سلامت

#ماه_رمضان
? برگرفته از:

? ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده

? sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: عمومی لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

ریحانه الزهرا

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • احکام
  • اقتصاد مقاومتی
  • بارداری
  • تمثیل
  • خانواده
  • سخن عالمان
  • شبهه
  • شهدا
  • صحیفه سجادیه
  • طب اسلامی
  • عمومی
  • قرانی
  • مناسبتی
  • مناسبتی
  • مهدویت
  • مهدویت حدیث
  • نهج البلاغه
  • پژوهش یار
    • فراخوان
    • مطالعه
    • معرفی سایت
    • معرفی محقق
    • معرفی نرم افزار
    • معرفی کتاب
    • مقاله نویسی
      • ارجاع دهی
      • انتخاب عنوان و موضوع مقاله
      • فهرست منابع
      • مقدمه
      • چکیده
      • کلیدواژه
  • گل و گیاه

Random photo

خواندن کتاب
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس