چای به
طرز تهیه چای به
?? روش تهیه:
☕️ برای تهیه چای «به» باید به اندازه نصف قاشق غذاخوری «به» خشک شده را در یک لیوان آب جوشیده ریخت و در آن را گذاشت تا دم بکشد. بعد از یک ربع این چای آماده نوشیدن است. و همراه عسل میل نمائید.
??در فصولی که «به» در دسترس است، میتوان برای تهیه چای آن از میوه تازه هم استفاده کرد.
☕️ به این ترتیب که میوه را رنده میکنند و یک قاشق غذاخوری از آن را در آب جوش میریزند و بعد از یک ربع چای به دست آمده را مصرف میکنند.
?? به تقویت دستگاه گوارش و قوای مغزی کمک می کند و نوشیدنی آرامش بخش است.
☕️ درمان گلو درد و سرفه
?? لعاب خیس کرده به دانه گلودرد را تسکین و سرفه را درمان میکند. همچنین برای رفع عطش، سوزش دهان و گرفتگی صدا، خوردن به دانه بسیار موثر است.
☕️ سلامت روان
?? جوشانده برگ به، از راههای درمان عصبانیت است. ویتامین B موجود در به ، نیز سبب آرامش اعصاب و تقویت قلب میشود.
? برگرفته از:
? ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده
? sapp.ir/ravazadeh
✴️ eitaa.com/ravazadeh
➡️ http://t.me/joinchat/AAAAADwUOa6m6F-zvjncnw