ریحانه الزهرا

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

یخ های طعم دار

10 خرداد 1397 توسط ریحانه

مواد لازم برای تهیه یخ های طعم دار
آب
شکر یا پودر قند
تخم شربتی
خاکشیر
گل محمدی خشک
لیمو ترش
مقدار مواد رو ذکر نکردم چون بسته به مقداری که دوست دارین از این یخ های طعم دار داشته باشین داره.

مراحل تهیه یخ های طعم دار
برای تهیه این یخ های خوش طعم و خوشگل اول از همه باید تخم شربتی رو داخل آب بریزین و بذارین تو یخچال تا تخم شربتی آب رو به خودش جذب کنه فقط دقت کنین که مقدار تخم شربتی رو نباید کم بریزین تا وقتی آب رو به خودشون جذب کردن دیگه آبی جداگونه باقی نمونه مثلا برای یک لیوان آب یک قاشق غذاخوری تخم شربتی استفاده کنین.

حجیم شدن تخم شربتی

وقتی تخم شربتی ها بزرگ شدن و آب رو جذب کردن باید داخلشون شکر یا پودر قند بریزین. من پودر قند رو ترجیح میدیم چون خیلی سریع تر از شکر حل میشه. نکته مهم اینه که مقدار شکر رو هم کم نریزین چون این یخ ها باید شیرین باشن تا بتونن بعدا آبی که به عنوان یخ طعم دار داخلش میرن رو شیرین کنن. برای مثال حدود سه قاشق غذاخوری پودر قند برای یک لیوان آب.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: عمومی لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

ریحانه الزهرا

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • احکام
  • اقتصاد مقاومتی
  • بارداری
  • تمثیل
  • خانواده
  • سخن عالمان
  • شبهه
  • شهدا
  • صحیفه سجادیه
  • طب اسلامی
  • عمومی
  • قرانی
  • مناسبتی
  • مناسبتی
  • مهدویت
  • مهدویت حدیث
  • نهج البلاغه
  • پژوهش یار
    • فراخوان
    • مطالعه
    • معرفی سایت
    • معرفی محقق
    • معرفی نرم افزار
    • معرفی کتاب
    • مقاله نویسی
      • ارجاع دهی
      • انتخاب عنوان و موضوع مقاله
      • فهرست منابع
      • مقدمه
      • چکیده
      • کلیدواژه
  • گل و گیاه

Random photo

حضور آیت‌الله‌العظمی جوادی آملی در روستای احمدآباد دماوند
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس