یخ های طعم دار
مواد لازم برای تهیه یخ های طعم دار
آب
شکر یا پودر قند
تخم شربتی
خاکشیر
گل محمدی خشک
لیمو ترش
مقدار مواد رو ذکر نکردم چون بسته به مقداری که دوست دارین از این یخ های طعم دار داشته باشین داره.
مراحل تهیه یخ های طعم دار
برای تهیه این یخ های خوش طعم و خوشگل اول از همه باید تخم شربتی رو داخل آب بریزین و بذارین تو یخچال تا تخم شربتی آب رو به خودش جذب کنه فقط دقت کنین که مقدار تخم شربتی رو نباید کم بریزین تا وقتی آب رو به خودشون جذب کردن دیگه آبی جداگونه باقی نمونه مثلا برای یک لیوان آب یک قاشق غذاخوری تخم شربتی استفاده کنین.
حجیم شدن تخم شربتی
وقتی تخم شربتی ها بزرگ شدن و آب رو جذب کردن باید داخلشون شکر یا پودر قند بریزین. من پودر قند رو ترجیح میدیم چون خیلی سریع تر از شکر حل میشه. نکته مهم اینه که مقدار شکر رو هم کم نریزین چون این یخ ها باید شیرین باشن تا بتونن بعدا آبی که به عنوان یخ طعم دار داخلش میرن رو شیرین کنن. برای مثال حدود سه قاشق غذاخوری پودر قند برای یک لیوان آب.