ریحانه الزهرا

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

انواع سویق 

05 فروردین 1397 توسط ریحانه

سویق_گندم:

?آرد گندم را تفت دهید و سپس الک کنید.

سبوس گندم را هم تفت دهید و الک کنید..

حال هر دو ماده را به هم مخلوط کنید.

#سویق_جو:

مثل سویق گندم دست می آید.

#سویق_برنج:

هم می توان مثل سویق گندم بدست آورد و هم اینکه اول برنج سبوس دار را تفت داد و بعد آرد کرد .
#سویق_عدس:

چون عدس سبوس ندارد، کافی است عدس را خوب آسیاب کنید و بعد آرد آنرا تفت دهید و مجددا آسیاب کنید و دوباره تفت دهید و الک کنید.

#سویق_سنجد:

ابتدا هسته سنجد را از گوشت سنجد با یک آسیاب معمولی جدا کنید.

بعد هسته را آسیاب کنید و جداگانه تفت دهید، و خوب الک کنید.

گوشت سنجد را نیز آسیاب کرده و تفت دهید و الک کنید.

حال پودر تفت داده هسته و گوشت سنجد را با هم مخلوط کنید.

#سویق_سیب:

?سیب را بتدریج رنده کنید، تفت دهید و پس از خشک شدن آنرا میل کنید. 

islamicmedicineshahvaladi@

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: طب اسلامی لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

ریحانه الزهرا

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • احکام
  • اقتصاد مقاومتی
  • بارداری
  • تمثیل
  • خانواده
  • سخن عالمان
  • شبهه
  • شهدا
  • صحیفه سجادیه
  • طب اسلامی
  • عمومی
  • قرانی
  • مناسبتی
  • مناسبتی
  • مهدویت
  • مهدویت حدیث
  • نهج البلاغه
  • پژوهش یار
    • فراخوان
    • مطالعه
    • معرفی سایت
    • معرفی محقق
    • معرفی نرم افزار
    • معرفی کتاب
    • مقاله نویسی
      • ارجاع دهی
      • انتخاب عنوان و موضوع مقاله
      • فهرست منابع
      • مقدمه
      • چکیده
      • کلیدواژه
  • گل و گیاه

Random photo

جشنواره فرهنگی؟!
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس