ریحانه الزهرا

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

طرز تهیـه آلبالو خشک

17 تیر 1397 توسط ریحانه

آلبالو خشک

طرز تهیـه:

ابتدا به نسبت آلبالوهایی که داریم مقداری آب و چند قاشق غذاخوری نمک دریا و دو الی سه قاشق غذاخوری روغن ارده کنجد را میزاریم تا جوش آید. وقتی آب جوش آمد آلبالوی شسته شده رو میریزیم تو آب در حال جوش،به محض اینکه پوست آلبالوها ترک برداشتن از تو آب خارجشون می کنیم و می ریزیم تو یه سینی و میذاریم جلو آفتاب.

خیلی آلبالوها رو نذارین جلو آفتاب بمونه چون خیلی خشک میشه. اگه هوا خیلی گرمه یه صبح تا شب کافیه ولی اگه هوا خیلی گرم نباشه ۲۴ساعت یا کمی بیشتر بمونه ولی باید زود زود چک کنین تا خیلی آبش کشیده نشه.
بعد از اینکه آلبالوها رو از جلو آفتاب جمع کردین یک قاشق غذاخوری نمک دریا لابه لای آلبالوها بپاشین و سه چهار روز تو یخچال نگه دارین.
آلبالو خشکه شما آماده است.

منبع :سایت دکتر روازاده

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: پژوهش یار لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

ریحانه الزهرا

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • احکام
  • اقتصاد مقاومتی
  • بارداری
  • تمثیل
  • خانواده
  • سخن عالمان
  • شبهه
  • شهدا
  • صحیفه سجادیه
  • طب اسلامی
  • عمومی
  • قرانی
  • مناسبتی
  • مناسبتی
  • مهدویت
  • مهدویت حدیث
  • نهج البلاغه
  • پژوهش یار
    • فراخوان
    • مطالعه
    • معرفی سایت
    • معرفی محقق
    • معرفی نرم افزار
    • معرفی کتاب
    • مقاله نویسی
      • ارجاع دهی
      • انتخاب عنوان و موضوع مقاله
      • فهرست منابع
      • مقدمه
      • چکیده
      • کلیدواژه
  • گل و گیاه

Random photo

راز ضرورت بسم‌الله گفتن در آغاز کار
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس