ریحانه الزهرا

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

شربت آلبالو

17 تیر 1397 توسط ریحانه

مواد لازم:

آلبالوی رسیده بدون دُم 200 گرم، عسل 2 قاشق مربا خوری در هر لیوان، آب جوش 4 لیوان.

طرز تهیه :

ابتدا آلبالوها را تمییز بشویید و سپس آن ها را با کارد برش دهید و به همراه آب جوش در قوری چینی بریزید و به

مدت 30 دقیقه با حرارت ملایم دم کنید. سپس دم کرده را در یک لیوان یا فنجان بزرگ بریزید، عسل را به آن بیفزایید و هم بزنید تا کاملاً حل شود و به آرامی آن را میل کنید.

خواص : این نوشیدنی بسیار خوش طعم و اشتها آور است و برای هضم غذا و پایین آوردن فشار خون مفید است.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: طب اسلامی لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

تیر 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

ریحانه الزهرا

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • احکام
  • اقتصاد مقاومتی
  • بارداری
  • تمثیل
  • خانواده
  • سخن عالمان
  • شبهه
  • شهدا
  • صحیفه سجادیه
  • طب اسلامی
  • عمومی
  • قرانی
  • مناسبتی
  • مناسبتی
  • مهدویت
  • مهدویت حدیث
  • نهج البلاغه
  • پژوهش یار
    • فراخوان
    • مطالعه
    • معرفی سایت
    • معرفی محقق
    • معرفی نرم افزار
    • معرفی کتاب
    • مقاله نویسی
      • ارجاع دهی
      • انتخاب عنوان و موضوع مقاله
      • فهرست منابع
      • مقدمه
      • چکیده
      • کلیدواژه
  • گل و گیاه

Random photo

اهالی بازار و قسم
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس