پیامک اشتباهی و ایجاد سوءتفاهم!
- برای حفظ سلامت اخلاقی خانواده، علاوه بر توجه بهدرستی و شایستگی عملکردمان، لازم است مراقب بود که مبادا رفتارمان زمینه بدگمانی را برای اطرافیان فراهم سازد که تکرار این نوع رفتارها میتواند اعتماد و اطمینان میان اعضای خانواده را از بین ببرد و نظام خانواده را با تزلزل مواجه سازد.
بنده ۳۶ساله هستم و 8 سال است که از همسر سابقم جدا شدم. یک دختر دارم و دخترم با مادرش زندگی میکند. اخیراً باخانمی آشنا شدم که شرایطش شبیه شرایط من است. این آشنایی تا آستانه ازدواج هم رسید، ولی متأسفانه دریک پیام نخواسته که از طرف بنده به ایشان ارسال شد، وی از ازدواج با من مردد شد. مضمون پیام اشتباهی که به ایشان دادم این است: «خرج تو و دخترت رو من باید بدم؟» بااینکه برای ایشان توضیح دادم که اشتباه صورت گرفته، ولی ایشان به خاطر حساسیتی که به دخترش دارد، در حال حاضر نسبت به ازدواج با بنده مردد شده است. لطفاً مرا راهنمایی کنید.
پاسخ:
ناراحتی آن خانم به خاطر پیامی که شما به ایشان دادهاید، از آنجایی که توضیح دادهاید این پیام ناخواسته به ایشان ارسال شد طبیعی نیست و دلیلی برای ناراحتی ایشان وجود ندارد، مگر آنکه توضیحات شما را اصلاً نپذیرفته باشد و هنوز مخاطب آن پیام را خودش دانسته است.
بنابراین اگر پیام شما واقعاً بهاشتباه برای ایشان فرستاده شده، توصیه میکنم ضمن توضیحی که درباره این اشتباه و سوءتفاهمی که برای ایشان رخ داده، جهت تأثیرگذاری بهتر میتوانید هدیهای برای ایشان و دخترشان تدارک ببینید تا محبتشان را جلب نمایید.
به هر ترتیب، ممکن است با توضیحات و تلاشی که شما انجام میدهید، سوءتفاهم موجود هم برطرف نشود و طرف مقابلتان همچنان مردد باشد. در چنین شرایطی بهتر است به ایشان کمی زمان و فرصت کافی را بدهید. گاهی باگذشت زمان، هیجانات آنی انسان کاهش مییابد و نسبت به موضوعات پیرامونی منطقیتر رفتار میکند. لذا ممکن است که وی بعداً به شما فرصت دوباره بدهد.
همچنین باید دقت داشت که بعد از این، هر نوع رفتار و پیامی از سوی شما در آینده میتواند سوءتفاهمهای دیگری را نیز به دنبال داشته باشد، پس لازم است تا جایی که میتوانید رفع ابهام کنید و رفتارهایی را انجام ندهید که طرف مقابل برداشت نادرستی از رفتارهای شما داشته باشد. پس برای حفظ سلامت اخلاقی خانواده، علاوه بر اینکه رفتارتان باید درست و شایسته باشد، باید مراقب بود که مبادا زمینه بدگمانی اطرافیانتان را نسبت به خودتان را فراهم کنیم که تکرار این نوع رفتارها، اعتماد و اطمینان را از بین خواهد برد و نظام خانواده را متزلزل میکند.
منبع :رهروان ولایت